Tredje sæson af ‘Euphoria’ udskudt igen – manuskript skal ændres radikalt

Tredje sæson af ‘Euphoria’ udskudt igen – manuskript skal ændres radikalt
Zendaya i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO)

Det er efterhånden mere end to år siden, ‘Euphoria’s anden sæson gik i luften. Sæson tre er endnu ikke gået i gang med optagelserne, og nu er produktionen blevet udskudt yderligere, skriver The Wrap.

»HBO og Sam Levinson er fortsat forpligtet til at lave en ekstraordinær tredje sæson«, udtaler en repræsentant til The Wrap. »I mellemtiden tillader vi vores efterspurgte cast at forfølge andre muligheder«.

Optagelserne til sæson tre var allerede blevet udskudt som følge af Hollywood-strejken sidste år blandt både skuespillere og manuskriptforfattere. Planen var, at skuespillerne skulle møde ind på settet til maj, men det bliver nu endnu senere.

Den nye udsættelse skyldes ifølge The Wrap, at hovedforfatter Sam Levinson vil lave markante ændringer i manuskriptet. Han vil nemlig flytte handlingen længere frem i tiden, så karaktererne ikke går i highschool, men nu er unge voksne.

Det ville da også passe noget bedre til skuespillernes alder. Zendaya er eksempelvis 27 år, mens Alexa Demie efterhånden er blevet 33.

Trods forsinkelsen går man stadig efter, at ‘Euphoria’ sæson tre får premiere i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af