Tv-stationen var bekymrede over John Cenas nøgenindslag ved Oscars ifølge Jimmy Kimmel

Tv-stationen var bekymrede over John Cenas nøgenindslag ved Oscars ifølge Jimmy Kimmel
John Cena præsenterer Oscar-prisen for bedste kostumer. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Årets Oscar-show var vanen tro prydet med en række forskellige komiske indslag. Alt fra Ryan Goslings ’I’m Just Ken’-performance til hunden Messi fra ’Anatomy of a Fall’, der klappede iført butterfly, har trukket overskrifter i dagene efter showet.

Et af de friskere indslag var dog, da John Cena dukkede op på scenen splitter-Hans Jørgen kun med en konvolut foran sine ædlere dele, som en homage til det ikoniske øjeblik i Oscar-historien, da en nøgenløber i 1974 løb tværs over scenen under en annoncering. Cena skulle præsentere prisen for bedste kostumedesign, og hvilken bedre måde at gøre dét på end at dukke op i fuldt Adam-kostume.

Efter søndagens prisceremoni vendte Oscar-vært Jimmy Kimmel tilbage til sit talkshow ’Jimmy Kimmel Live!’ og forklarede, hvordan indslaget skabte røre i andedammen for cheferne på kanalen ABC, der sender showet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Intet komisk indslag er nogensinde blevet gransket mere end dette. Der var møder, emails, sms’er, telefonopkald, folk svedte, nogen græd«, forklarede Kimmel i åbningsmonologen på sit talkshow.

Som bekendt gik overrækkelsen af prisen uden slinger i valsen, og den letpåklædte Cena fik hurtigt iført sig en toga lavet af et bagtæppe, så han kunne åbne konvolutten og annoncere ’Poor Things’ som vinder af kostumeprisen.

Kimmel fik også sendt en stikpille mod præsidentkandidat Donald Trump, der havde delt sin holdning til Kimmel på sociale medier og kaldt ham den værste vært nogensinde. Som svar på tiltale valgte Kimmel at læse Trumps tweet fra scenen – selvom producerne havde bedt ham om at lade være.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af