Dev Patel brækkede hånden under optagelserne til sin nye film: »Alt, der kunne gå galt, gik galt«

Dev Patel brækkede hånden under optagelserne til sin nye film: »Alt, der kunne gå galt, gik galt«
Dev Patel i 'Monkey Man'. (Foto: PR)

Dev Patels første spillefilm som instruktør var ikke nogen let sag at få i hus – tværtimod.

»Alt, der kunne gå galt, gik galt«, fortæller den britiske Hollywood-stjerne som gæst i Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’ i anledning af premieren på Patels instruktørdebut, ‘Monkey Man’. Det skriver Deadline.

»I den første actionscene, jeg dybest set er med i, er jeg en crash test dummy, hvor min medskuespiller bruger mit ansigt til at ødelægge hvert stykke porcelæn på det her badeværelse. Og jeg hørte min hånd sige knæk. Jeg var sådan: ‘Dette er ikke godt’«, fortæller Dev Patel, som optog ‘Monkey Man’ under coronapandemien på en lille indonesisk ø.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Og jeg vidste – du ved, du har 450 mennesker på en ø – at hvis jeg går ned, går filmen ned. Vi havde et formål i en virkelig vanskelig tid i historien. Og jeg sagde til min producer: ‘Sig ikke noget. Lad os bare fortsætte med at filme.’ Ved udgangen af dagen var min hånd som en elefantfod. Og vi havde ikke råd til at sætte en gipsbandage på og fjerne den fra filmen med computereffekter«.

Løsningen var at flyve til Indonesiens hovedstad, Jakarta, samme aften og få sat en skrue i hånden. Derefter tog Patel tilbage for at fortsætte de stunt-tunge optagelser.

‘Monkey Man’ får dansk biografpremiere 25. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af