Ryan Gosling, Matt Damon og Jon Hamm crasher Kristen Wiigs ‘SNL’-monolog – se videoen

Ryan Gosling, Matt Damon og Jon Hamm crasher Kristen Wiigs ‘SNL’-monolog – se videoen
Kristen Wiig i 'Saturday Night Live'. (Foto: screenshot)

Lørdag var Kristen Wiig gæstevært på ‘Saturday Night Live’ for femte gang, hvilket hun proklamerede stolt i sin åbningsmonolog. Hendes indlemning i den flotte »Five-Timers Club« gik dog ikke helt som forventet.

Talen blev nemlig forpurret af en række kendte ansigter (langt størstedelen mænd), som ønskede hende velkommen i klubben. Det skriver Deadline.

Først dukkede Paul Rudd op iført en kåbe med et femtal på brystet. Han har ganske rigtigt hostet ‘SNL’ fem gange. Det har Ryan Gosling, Matt Damon, Jon Hamm og resten af de kåbeklædte mandlige gæster, som lige pludselig befandt sig på scenen, dog ikke.

Matt Damon forsøgte at råde bod på miseren ved at lykønske Kristen Wiig med at være både den yngste person og den første kvinde til at opnå fem gæsteværtskaber. Hun måtte dog rette ham: Emma Stone har allerede indtaget scenen fem gange.

Se hele Wiigs åbningsmonolog herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af