Se første teaser til Roland Emmerichs gladiatorserie ‘Those About to Die’ med Anthony Hopkins

Se første teaser til Roland Emmerichs gladiatorserie ‘Those About to Die’ med Anthony Hopkins
'Those About to Die' (Foto: PR)

Katastrofefilmens mester Roland Emmerich er klar med sin stort anlagte gladiatorserie ’Those About to Die’, der ifølge Deadline lander på den amerikanske streamingtjeneste Peacock 18. juli.

I den anledning er der også landet den første teaser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien er baseret på Daniel P. Mannix’ bog af samme navn fra 1958, der tidligere har dannet inspiration for Ridley Scotts ’Gladiator’. Vi følger veteranen Anthony Hopkins i rollen som kejser Vaspasian i de mere lyssky afkroge af oldtidens Romerrige, hvor bagtæppet er den korrupte og blodige gladiatorsport.

Igennem serien møder vi et stort persongalleri af karakterer på tværs af det romerske rige, med forskellige interesser i at få indflydelse gennem sport og politik.

Emmerich instruerer halvdelen af seriens ti afsnit. Til de resterende fem har han fået hjælp af ’Bodies’-instruktør Marco Kreuzpaintner.

Det tyder på, at Romerriget kommer til at fylde en hel del i film- og serielandskabet i 2024. Foruden Francis Ford Coppolas selvfinansierede ’Megalopolis’, der har romersk inspiration, får vi også Ridley Scotts ’Gladiator 2’, som foregår i datidens Rom.

Alle 10 episoder af serien lander samtidig, og det er sandsynligt, at vi også får mulighed for at se den herhjemme via streamingtjenesten SkyShowtime, der har et partnerskab med Peacock.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af