Soundvenue Live: Kom til forpremiere på ’Love Lies Bleeding’ med Kristen Stewart i karrierens bedste og mest blodige rolle

Soundvenue Live: Kom til forpremiere på ’Love Lies Bleeding’ med Kristen Stewart i karrierens bedste og mest blodige rolle
'Love Lies Bleeding'. (Foto: Scanbox)

Vi har for længst vænnet os til, at Kristen Stewart er meget andet end ’Twilight’, men det er alligevel svært at forberede sig på den blodige og hæsblæsende hævnromance, der venter i den hypede ’Love Lies Bleeding’.

Stewart har simpelthen karrierens hidtil bedste rolle i Rose Glass’ ustyrlige thriller, som du kan se før alle andre, når Soundvenue inviterer til forpremiere 7. maj i Empire Bio (køb billet HER).

Hun spiller Lou, der bestyrer et træningscenter i en lille amerikansk white trash-flække, hvor hun falder pladask for den aspirerende bodybuilder Jackie (Katy O’Brian), som lige er ankommet til byen.

Forholdet sætter gang i en lavine af voldelige begivenheder, der blandt andet roterer omkring Lous klamme forbryderboss af en far (en virkelig gusten Ed Harris) og Lous søsters voldelige mand, spillet af en lige så ubehagelig Dave Franco.

Meget mere skal man næsten ikke vide – ud over at der venter en ekstremt nervepirrende, højst makaber og pulpy fortælling, der undervejs finder sprækker af ægte kærlighed i de usleste omgivelser.

Bag filmen står stortalentet Rose Glass, der debuterede med den lige så foruroligende gyser ’Saint Maud’. Med ’Love Lies Bleeding’ viser hun, at hun er en af filmhimlens største nye stjerner. Empire Magazines anmelder har meget præcist kaldt filmen ’Thelma & Louise’ på steroider.

Køb billet HERog tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: Forpremiere på ’Love Lies Bleeding’
7. maj kl. 20.00
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af