Den virkelige kvinde bag ‘Baby Reindeer’-stalker afslører sin identitet – stiller op til tv-interview

Den virkelige kvinde bag ‘Baby Reindeer’-stalker afslører sin identitet – stiller op til tv-interview
'Baby Reindeer'. (Foto: Netflix)

»Jeg er offeret her«, lød det for knap to uger siden fra en 58-årig skotsk kvinde, der skulle være inspirationen bag stalkeren Martha i Richard Gadds Netflix-hitserie ‘Baby Reindeer’.

Selvom ‘Baby Reindeer’, der er baseret på komiker Richard Gadds oplevelser med en stalker, ikke forsøger at afsløre virkelighedens inspirationskilder, havde fans af serien fundet frem til kvinden. Som konsekvens heraf har hun modtaget uønsket opmærksomhed og sågar dødstrusler, efter Netflix-serien blev et globalt hit.

Nu har hun selv afsløret sin identitet. I et interview med avisen Daily Record stiller hun således op med både fotos og sit fulde navn: Fiona Harwey.

»Intet af det her skete. Det er en omgang vrøvl. Jeg har ikke været i fængsel. Jeg ved ikke, hvor de fire og et halvt år og ni måneder kommer fra«, siger Harwey til Daily Record med reference til karakteren Marthas fængselsdom.

Hun fortæller desuden, at hun overvejer at sagsøge både Netflix og Gadd: »Jeg har ikke nogen penge, men jeg er fuldkommen kompetent advokat, så jeg vil repræsentere mig selv«.

Fiona Harveys Daily Record-interview bliver ikke det eneste. I aften medvirker hun nemlig i et tv-interview med den britiske journalist Piers Morgan, skriver The Wrap.

Ifølge Morgan vil Harvey forklare sit syn på sagen og »set the record straight«.

Interviewet bliver offentliggjort i aften på Piers Morgans Youtube-kanal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af