Kate Winslet spiller legendarisk krigsfotograf over for ‘Challengers’-stjerne – se første trailer til ‘Lee’

Kate Winslet spiller legendarisk krigsfotograf over for ‘Challengers’-stjerne – se første trailer til ‘Lee’
Kate Winslet i 'Lee'. (Foto: PR)

Kate Winslet fortsætter sin stime af spændende roller efter ‘Mare of Easttown’, ‘I Am Ruth’ og ‘The Regime’. Det gør hun med hovedrollen i dramaet ‘Lee’, der netop har fået sin første trailer, skriver Indiewire.

Her spiller Winslet den legendariske amerikanske krigsfotograf Elizabeth ‘Lee’ Miller, der dækkede Anden Verdenskrig for Vogue efter at have gjort sig som modefotograf.

Winslet gestalter Lee Miller som en benhård journalist, der ikke accepterer et nej fra den mandsdominerede omverden. »Vi sender ikke kvinder i kamp«, siger en militærmand til Lee, som svarer: »Nå, det er et problem. For jeg er her«.

Over for Winslet finder man prominente skuespillere som Alexander Skarsgård, Andrea Riseborough, Andy Samberg, Marion Cotillard, Noémie Merlant samt ‘Challengers’-stjernen Josh O’Connor’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I instruktørstolen sidder Ellen Curas, der har instrueret afsnit af ‘Ozark’, ‘Umbrella Academy’ og ‘Inventing Anna’. Curas startede i øvrigt sin karriere som filmfotograf med erfaring fra blandt andet ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, ‘Away We Go’ og ‘American Utopia’.

Manuskriptet, baseret på Atony Penroses bog ‘The Lives of Lee Miller’ fra 1985, er skrevet af Liz Hannah (‘The Dropout’), John Collee (‘Monkey Man’) og debutant Marion Hume.

‘Lee’ har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af