‘Only Murders in the Building’ vender stjernespækket tilbage – se traileren til sæson fire

‘Only Murders in the Building’ vender stjernespækket tilbage – se traileren til sæson fire
'Murders in the Building' sæson fire. (Foto: Disney+)

Det lå ikke nødvendigvis i kortene, at det ville blive et stort hit, da den umage konstallation af Selena Gomez, Steve Martin og Martin Short sprang ud som amatørdetektiver i første sæson af ‘Only Murders in the Building’ i 2021.

Nu vender serien snart tilbage med sin fjerde sæson, som lander på Disney+ i slutningen af sommeren. Traileren er lige landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traditionen tro samler fjerde sæson op på den forrige sæsons morderiske cliffhanger, og trioen Charles, Oliver og Mabel får endnu et mysterie at kaste sig over.

Denne gang forlader de dog også New York og den fatale Arconia-bygning, da der er en filmatisering af podcasten i gærde, og de tre ‘Only Murders in værter derfor drager til Hollywood.

Meryl Streep der sluttede sig til seriens cast i sidste sæson vender tilbage, mens der også er nye gæstenavne, som slutter sig til serien i form af Melissa McCarthy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Kumail Nanjiani og Eugene Levy.

‘Only Murders in the Building’ får premiere 27. august på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af