Se første forsmag på Liam Hemsworth som den nye ‘The Witcher’ i Netflix-seriens fjerde sæson

Se første forsmag på Liam Hemsworth som den nye ‘The Witcher’ i Netflix-seriens fjerde sæson
Liam Hemsworth. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Når ‘The Witcher’ vender tilbage på Netflix med en fjerde sæson vil det som bekendt ikke længere være med Henry Cavill i hovedrollen. Liam Hemsworth overtager nemlig rollen som Geralt af Rivia.

Nu har Netflix delt første smugkig på den nye sæson i form af en video-teaser og et foto, skriver Entertainment Weekly. Begge viser Hemsworth som den langhårede monsterjæger, der befinder sig midt i en dyster, blåtonet tåge.

Liam Hemsworth i ‘The Witcher’ sæson fire. (Foto: Netflix)

»Som ‘Witcher’-fan er jeg ovenud begejstret over muligheden for at spille Geralt af Rivia«, har Hemsworth tidligere udtalt ifølge Entertainment Weekly.

»Henry Cavill har været en utrolig Geralt, og jeg er beæret over, at han giver mig tøjlerne og giver mig lov til at påtage mig den hvide ulvs klinger op til næste kapitel af hans eventyr. Henry, jeg har været en fan af dig i årevis og blev inspireret af det, du bragte til denne elskede karakter. Jeg har måske et par store sko at udfylde, men jeg er virkelig begejstret for at træde ind i ‘The Witcher’-verden«.

Hemsworth slutter sig til det tilbagevendende hovedcast bestående af blandt andre Freya Allan som Prinsesse Cirilla, Anya Chalotra som troldkvinden Yennefer og Joey Batey som Jaskier. De får selskab af nye navne som Laurence Fischburne, Sharlto Copley, James Purefoy og Danny Woodburn.

Fjerde sæson af ‘The Witcher’ har endnu ikke fået en premieredato.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af