‘Seinfeld’-skuespiller taler ud om racistisk nedsmeltning, der endte hans karriere

‘Seinfeld’-skuespiller taler ud om racistisk nedsmeltning, der endte hans karriere

I 2006 gik skuespiller Michael Richards, kendt som ‘Seinfeld’s Kramer, amok på en gruppe tilskuere ved et standup-show.

Hans kendte racistiske udbrud blev fanget på video, hvor han blandt andet råbte n-ordet af personer i publikum, der kommenterede hans optræden. Siden har den 74-årige skuespiller og komikers karriere ligget brak.

Nu er Michael Richards dog snart aktuel med sin selvbiografi, hvilket har fået ham til at addressere hændelsen i et interview med People. Han understreger dog, at han »ikke er ude efter et comeback«.

»Jeg var ked af det med det samme i det øjeblik, jeg sagde det på scenen«, fortæller han.

I de efterfølgende år har Richard mestendels holdt sig ude af offentlighedens søgelys. En undtagelse var dog for nylig, da han gæstede gallapremieren på Jerry Seinfelds Netflix-film ‘Unfrosted’, hvor de gamle kollegaer poserede side om side.

I mellemtiden har Richards arbejdet med sine problemer med at styre sin vrede.

»Min vrede var helt ude af kontrol, og den kom hårdt og hurtigt frem. Vrede er lidt af en kraft. Men det skete. Hellere end at løbe fra det dykkede jeg dybt ned i det og prøvede at lære af det. Det har ikke været let«, lyder det i interviewet.

Richards understreger overfor People, at han ikke ønsker tilgivelse, men at udbruddet skyldtes hans egne usikkerheder.

»Jeg er ikke racist. Jeg har intet imod sorte mennesker. Den mand som sagde, at jeg ikke var sjov sagde bare, hvad jeg havde sagt til mig selv i et stykke tid. Jeg havde lyst til at nedgøre ham«.

Bogen ‘Entrances and Exits’ udkommer 4. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af