Lady Gaga »spyttede sin kaffe ud«, første gang hun hørte Joaquin Phoenix synge

Lady Gaga »spyttede sin kaffe ud«, første gang hun hørte Joaquin Phoenix synge
'Joker: Folie á Deux'. (Foto: PR)

I den kommende ‘Joker: Folie á Deux’ spiller Lady Gaga i rollen som Harley Quinn over for Joaquin Phoenix som Jokeren. Og de to stjerner spiller ikke blot skuespil – de synger også, for modsat den første ‘Joker’-film, vil toeren byde på musical-sekvenser.

I et nyt interview med Empire fortæller Joaquin Phoenix om at skulle synge i rollen som Jokeren, der i dette filmunivers bærer det borgerlige navn Arthur Fleck. Fleck skal nemlig helst ikke lyde for meget som en trænet, professionel vokalist, og i stedet som en uerfaren, men musikglad amatør:

»Det var vigtigt at beskytte det gennem dårlige fraseringer og stedvise falske toner« fortæller Phoenix til Empire. »Arthur voksede op med at høre sin mor spille de her sange på radioen. Han er ikke en sanger, og han bør ikke lyde som en professionel sanger. Han bør lyde som nogen, der tager et bad og bare bryder ud i sang«.

At skulle ramme den perfekte balance mellem det veltrænede og det uperfekte kan være en svær opgave, men heldigvis havde Phoenix selveste Lady Gaga, der gav ham hjælp og konstruktiv feedback:

»Jeg husker det som, at hun spyttede sin kaffe ud, da jeg sang første gang« siger han om sin medstjerne. »Så det føltes godt, det begejstrede mig, og fik mig til at føle mig selvsikker«.

»Gaga var altid meget støttende og opfordrede til bare at ‘gå med hvad du føler for, det er fint’« fortæller Phoenix. »Når man ikke er en performer på den måde, kan det være … ukomfortabelt at gøre det, men også meget spændende«.

‘Joker: Folie à Deux’ har dansk biografpremiere 2. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af