Hunter Schafer aner ikke, hvad der sker med ‘Euphoria’ sæson 3

Hunter Schafer aner ikke, hvad der sker med ‘Euphoria’ sæson 3
Hunter Schafer i 'Euphoria'. (Foto: HBO)

I midten af juli annoncerede HBO, at den ventede tredje sæson af ungdomshittet ‘Euphoria’ går i optagelse i januar.

Det skete efter en lang periode med uvished og turbulens bag linjerne, fra uenigheder om manuskriptet til skuespiller Angus Clouds tragiske død.

Tilbage i april beskrev vi alle problemerne her, og siden har amerikanske branchemedier så føjet til, at det tidligere varme forhold mellem serieskaber Sam Levinson og seriens absolutte stjerne Zendaya er kølnet noget i kølvandet på Levinsons prioritering af fiaskoen ‘The Idol’.

Da HBO annoncerede den nye sæson, fortalte de også, at hele hovedcastet vender tilbage. Men det har de tilsyneladende glemt at fortælle Hunter Schafer, der spiller Jules i serien.

Sådan lød det i hvert fald, da hun medvirkede i podcasten ‘Call Her Daddy’, ifølge Indiewire.

»Sandheden er, at jeg har ingen fucking ide om, hvad der sker. Og du kan bogstaveligt talt spørge alle i castet«, sagde hun.

»Jeg tror, at alle føler en vis spænding omkring, om vi skal lave sæson 3. Selvfølgelig prøver jeg stadig at forlige mig med, hvad der er sket og at miste mennesker, vi virkelig elskede, og som var en del af den her familie. Hvis vi går tilbage, bliver det hårdt«.

Ud over Angus Clouds dødsfald har Barbie Ferrara forladt serien, og samtidig døde seriens meget vigtige producer, Kevin Turen, i november 2023, hvilket også satte produktionen tilbage.

Man må formode, at HBO har styr på, hvad de laver, men det er unægteligt nogle bemærkelsesværdige udtalelser fra en af seriens nøglespillere, hvis serien rent faktisk skal gå i optagelser i starten af næste år.

Det virker i hvert fald ikke til, at dramaet om ‘Euphoria’ helt er lagt på is …

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af