Nu får Victoria Beckham også sin egen Netflix-dokumentar

Nu får Victoria Beckham også sin egen Netflix-dokumentar
'Beckham'. (Foto: Netflix)

Sidste år blev historien om David Beckham fortalt i en stortanlagt Netflix-dokumentar (især husker man Posh Spices virale Rolls Royce-kommentar og parret køkkendansende til ‘Islands in the Stream’).

Selvom Victoria Beckham spillede en betydelig rolle i ‘Beckham’, får hun nu sin egen dokumentarserie. Det annoncerede Netflix i går ved tv-festivalen i Edinburgh.

Her vil Spice Girls-popstjernen og designerens arbejde med at starte sit eget tøjmærke være i fokus. Der loves et »eksklusivt bag om scenen-blik på Victorias forretning, adgang til Victoria, hendes familie, hendes nærmeste og hendes moderejse og med aldrig før sete arkivbilleder«, ifølge Indiewire.

Serien er produceret for Netflix af Beckham-parrets eget produktionsselskab Studio 99 med ‘Beckham’-producer Nicola Howson og Julia Nottingham, der har stået bag ‘Pamela: A Love Story’ og ‘The Greatest Night in Pop’.

‘Beckham’ fik en positiv modtagelse, men rejste også debat om, hvad vi skal stille op med den type dokumentarserier, hvor de medvirkende har så stor indflydelse på fortællingen.

Filmanmelder Casper Christensen kaldte dem »velsmurt propaganda« nærmere end én dokumentar i Soundvenues spalter.

Hvornår Victoria Beckham-serien forventes at lande på Netflix er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af