Ridley Scott havde ét problem med den nye ‘Alien: Romulus’

Ridley Scott havde ét problem med den nye ‘Alien: Romulus’
'Alien: Romulus'. (Foto: PR)

Tilbage i 1979 instruerede Ridley Scott den første ‘Alien’, som efterfølgende har levet et længere liv i hænderne på mange forskellige instruktører og i flere spinoffs.

Det seneste skud på stammen er premiereaktuelle ‘Alien: Romulus’, der har den uruguyanske gyserinstruktør Fede Alvarez bag roret. Da instruktøren fremviste det nye værk for mesteren Ridley Scott, der også har været executive producer på filmen, fik han dog en særdeles ærlig note med på vejen.

Ridley Scott, der heller ikke ligefrem er kendt for at pakke tingene ind, var bekymret for filmens længde – bortset fra det var han »enormt lettet over, at det var en film med potentiale til at blive kæmpe«. Det fortalte den britiske filminstruktør The Hollywood Reporter i et interview på den røde løber.

»Instruktører har det med at lave det for langt. Den var lang, så du ønsker ikke at miste din dynamik. Dynamikken i den her type film betyder alt, og han havde gang i så meget, han behøvede ikke så meget«, fortalte Scott.

Ridley Scott er ellers selv ekspert i lange spilletider. Hans seneste historiske drama ‘Napoleon’ havde en spilletid på 2 timer og 38 minutter (præcis samme spilletid som hans forrige ‘House of Gucci’).

Den endelige spilletid for ‘Alien: Romulus’ landede på 1 time og 59 minutter, hvilket kun er to minutter mere end den første ‘Alien’.

‘Alien: Romulus’ får premiere 15. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af