Se Jude Law som jedi-mester i første trailer til ny ‘Star Wars’-serie

Se Jude Law som jedi-mester i første trailer til ny ‘Star Wars’-serie
Jude Law i 'Star Wars: Skeleton Crew'. (Foto: Disney)

Over weekenden løber Disneys store fanevent D23 af stablen i Californien, hvor den trofaste fanskare blev præsenteret for en række annonceringer fra underholdsninggiganten.

En af disse nyheder var den første trailer til den kommende rumserie ‘Star Wars: Skeleton Crew’, som har Jude Law i front. Traileren er siden også blevet lagt ud på internettet, så resten af verdens ‘Star Wars’-fans kan tage del i glæden. Det skriver Deadline.

»Jeg blev forelsket i ‘Star Wars’, da jeg var en dreng på 10 år«, sagde Law fra scenen under faneventet. »Den her serie er fortalt fra børnenes perspektiv«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Star Wars: Skeleton Crew’s fire hovedroller indtages således af fire børn, der går på et rumakademi, men tager på et farligt eventyr langt væk fra de trygge rammer. Jude Law viser sig til sidst i traileren som en jedi-mester, som børnene støder på undervejs.

Serien er skabt af Jon Watts, der instruerede de to seneste ‘Spider-Man’-film, samt ‘Spider-Man: Homecoming’-manusforfatteren Christopher Ford.

De første to afsnit rammer Disney+ 3. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af