Stephen King-filmatisering med Pilou Asbæk får endelig premiere

Stephen King-filmatisering med Pilou Asbæk får endelig premiere
Pilou Asbæk i 'Salem's Lot'. (Foto: Max)

Pilou Asbæk har en rolle i tredje sæson af den roste Apple TV+-serie ‘Foundation’ på vej og en rolle som hvalfanger i den kommende danske film ‘No Rest for the Wicked’.

Dog er han også snart aktuel i international sammenhæng, når Max-filmatiseringen af Stephen Kings ‘Salem’s Lot’ fra 1975 får premiere i næste måned efter et forløb med store forsinkelser. Det skriver Max i en pressemeddelelse.

Projektet har været undervejs siden 2021 og skulle oprindeligt have været en biograffilm, men får nu i stedet streamingpremiere efter at have været holdt tilbage af Warner Bros. Det skriver Deadline. Der har været usikkerhed om, hvorvidt ‘Salem’s Lot’ overhovedet ville se dagens lys, da Warner Bros. har tidligere skrinlagt andre færdige filmprojekter alene for skattegevinsten, hvilket eksempelvis var tilfældet med ‘Batgirl’.

I ‘Salem’s Lot’ spiller Asbæk skurken Richard Straker i fortællingen, der handler om forfatteren Ben Mears, som vender tilbage til barndomsbyen Jerusalem’s Lot i Maine, hvor han opdager, at indbyggerne er ved at forvandle sig til vampyrer. Straker er vampyrernes menneskelige allierede.

Hovedrollen som Ben Mears spilles af Lewis Pullman, der kunne ses i Apple TV+-serien ‘Lessons in Chemistry’ over for Brie Larsson.

‘Salem’s Lot’ har Gary Dauberman, der stod bag genindspilningerne af ‘It’ og ‘Annabelle’-franchisen, som instruktør.

Filmen får premiere i oktober på Max, men præcis hvornår vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af