Walton Goggins begyndte at grine, da han så sin hotelregning efter ’The White Lotus’-optagelser

Walton Goggins begyndte at grine, da han så sin hotelregning efter ’The White Lotus’-optagelser
Walton Goggins i 2024 (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Når de store skuespilstjerner er i gang med optagelser, er der som regel ingen kvaler, produktionen betaler.

Hvad end de ønsker sig af forplejning og velvære mellem de opslidende takes, står en hær af assistenter klar til at servicere inden for budgettet.

Sådan var det dog ikke under optagelserne af den kommende tredje sæson af HBOs storhit ’The White Lotus’, fortæller Walton Goggins, der er kendt for blandt andet ’Justified’, ’The Righteous Gemstones’ og ’Vice Principals’.

Serien er denne gang rykket til Thailand. Og selvom man næppe skal have ondt af skuespillerne, der tilbragte optagelserne indlogeret på det Four Seasons-luksushotel, hvor serien foregår, blev Goggins noget overrasket, da han skulle forlade stedet igen.

Under sit besøg hos ’The Late Show with Stephen Colbert’ fortalte han ifølge Indiewire, at castet nemlig selv skulle betale for de udgifter, de havde haft under opholdet. Så da Goggins efter seks uger skulle afregne, troede han først, det var en joke, da han så regningen:

»Jeg kiggede på min regning og begyndte at grine«.

Skuespillerens forbrug lød blandt andet på thailandske cashewnødder, som han ikke troede kunne koste så meget. »Jeg troede, jeg havde fået omkring fem. Og de svarede, ’Nej, du fik 30’«.

På trods af hyggeomkostningerne understregede Goggins, som i år har haft en hovedrolle i Prime Video-hittet ’Fallout’, at han nød at filme den tredje sæson af ’The White Lotus’.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvad Mike Whites serie handler om denne gang, men den udkommer på Max i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af