Dyster Jason Bateman planlægger terrorangreb i ny Netflix-film – se første trailer til ‘Carry-On’

Dyster Jason Bateman planlægger terrorangreb i ny Netflix-film – se første trailer til ‘Carry-On’
Jason Bateman i 'Carry-On'. (Foto: Netflix)

Når julefilmene i den kommende tid strømmer ind på Netflix, vil én af dem skille sig gevaldigt ud.

Den nye Netflix-thriller ‘Carry-On’ aflyser nemlig julefreden med en fortælling om en terrortrussel i en amerikansk lufthavn midt i den travle juletrafik. Nu er filmens første trailer landet, skriver Indiewire.

»Hver juleferiesæson rejser millioner sikkert i luften. Denne jul bliver anderledes«, står der i starten af den intense trailer, som vækker mindelser om ‘Die Hard’.

Her ser vi de første glimt af ”Arrested Development’-stjernen Jason Bateman, der trækker på mørket fra ‘Ozark’ i sin rolle som terrorist. Han har udset sig en lufthavnssikkerhedsvagt, spillet af Taron Egerton, som sin ufrivillige hjælper.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Carry-On’ er instrueret af spanske Jaume Collet-Serra, der tidligere har stået bag Liam Neeson-actionbaskerne ‘Non-Stop’ og ‘The Commuter’ samt Dwayne ‘The Rock’ Johnson-samarbejderne ‘Jungle Cruise’ og ‘Black Adam’.

Manuskriptet er skrevet af T.J. Fixman, som har erfaring som forfatter på spilserien ‘Ratchet & Clank’ samt filmatiseringen fra 2016.

‘Carry-On’ får premiere på Netflix 13. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af