Michael Fassbender er spion på sammenbruddets rand i første trailer til thrillerserien ‘The Agency’

Michael Fassbender er spion på sammenbruddets rand i første trailer til thrillerserien ‘The Agency’
Michael Fassbender i 'The Agency'. (Foto: PR)

For første gang i 16 år medvirker Michael Fassbender i en serie – nærmere bestemt i ‘Darkest Hour’-instruktør Joe Wrights spionthriller ‘The Agency’, der ifølge Indiewire netop har fået sin første trailer.

‘The Agency’ er baseret på den franske serie ‘Falsk identitet’, der fik premiere i 2015 og kørte i fem sæsoner. Brødrene Jez og John-Henry Butterworth (‘Ford v Ferrari’, ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’) tager sig af manuskriptet, mens Wright instruerer de første to af 10 afsnit.

Handlingen følger CIA-agenten Martian (Fassbender), som bliver beordret til at forlade sin undercover-tilværelse og vende tilbage til bureauet i London. Da han støder på kvinden, som han efterlod (Jodie Turner-Smith), risikerer han at sætte sin karriere, sin virkelige identitet og sin mission over styr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg mener, der er én type agent: den sindssyge«, siger Fassbender i traileren, hvor han går fra at være iskold til at være på sammenbruddets rand.

Her ser vi også glimt af Hollywood-kollegaerne Richard Gere, Katherine Waterston og Jeffrey Wright, der ligeledes medvirker i serien.

‘The Agency’ kommer på amerikansk streaming 29. november. SkyShowtime huser serien herhjemme, men har dog ikke offentliggjort en premieredato endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af