3 meter høj vampyrdame: ‘Resident Evil’-fans crusher på ny skurk

3 meter høj vampyrdame: ‘Resident Evil’-fans crusher på ny skurk
'Resident Evil Village'. (Foto: Capcom)

‘Resident Evil’-fans går et stort år i møde: Netflix lancerer en animeret tv-serie med titlen ‘Resident Evil: Infinite Darkness’, og så er der naturligvis den helt store finale i lanceringen af ‘Resident Evil Village’.

Spillet hiver os denne gang med til Østeuropa, og i ægte østeuropæisk stil tyder det på, at vi denne gang skal tage kampen op mod vampyr(zombier).

Det er blevet afsløret i en kort video på Twitter.

Videoen teaser en kommende showcase for alt, der har med ‘Resident Evil’ at gøre, og det her er, hvor spillets vampyrskurk tilsyneladende er blevet afsløret.

I korte glimte ser vi en vampyrdame, der forventes at spille en stor rolle i det kommende spil, og selvom hendes optræden er begrænset, har det ikke stoppet ‘Resident Evil’-fans fra at blive vilde i varmen.

Det skyldes ikke mindst, at vampyrdamen emmer af glamourøs luksus, men prikken over i’et er altså hendes højde – hun ser ud til at være omkring tre meter høj, sådan cirka.

‘Resident Evil’-seriens fans har et velkendt ry for meget intense forhold til spillenes skurke, der svømmer over med memes og komiske indslag, som ofte lades med en mere eller mindre seksuel energi.

Reaktionerne til vampyrdamen er da også hurtigt kørt ud i et underholdende spor med en ironisk kådhed.

‘Resident Evil Village’ har endnu ikke en præcis udgivelsesdato, men det kan være, at sløret løftes til showcasen, der finder sted den 21. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af