Ingen »my precious« i år: ‘Lord of the Rings: Gollum’ rykkes til 2022

Ingen »my precious« i år: ‘Lord of the Rings: Gollum’ rykkes til 2022
'Lord of the Rings: Gollum'. (Foto: PR/YouTube)

Det er ikke meget, vi har hørt om rollespillet ‘Lord of the Rings: Gollum’, hvor man indtager rollen som den slibrige lille type fra J.R.R. Tolkiens univers.

Stilheden skyldes formentlig, at spillet ikke har fulgt planen helt. Daedalic Entertainment, der udvikler spillet, har nemlig annonceret, at spillet misser den planlagte udgivelse i år og i stedet rykkes til 2022.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ‘Lord of the Rings: Gollum’ får man et nærmere indblik i Gollums verden, når man skal snige sig igennem åbne baner og løse gåder. Der bliver også mulighed for »parkour-action« ifølge Eurogamer, hvilket lyder meget ‘Assassin’s Creed’-agtigt.

Et mere interessant aspekt er dog, at der også dykkes ned i forholdet mellem Gollum og Sméagol, de to personligheder, som den lille krop bærer rundt på.

Faktisk vil spillets historie udfolde sig i takt med ens valg, så det matcher hver personlighed, ligesom det også afspejler sig i spillets omgivelser.

Når ‘Lord of the Rings: Gollum’ udkommer, bliver det til PC, Xbox One og Series X/S, PlayStation 4 og 5 samt Nintendo Switch.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af