PlayStation genopliver vanvittig bilserie med psykopatisk klovn og ‘Captain America’-stjerne

PlayStation genopliver vanvittig bilserie med psykopatisk klovn og ‘Captain America’-stjerne
Sweet Tooth i 'Twisted Metal'. (Foto: PlayStation/Sony)

Er du gammel nok til at have været med fra PlayStations spæde start, kan du måske huske spillet ‘Twisted Metal’, hvor man smadrer hinanden i biler.

Spillet blev især synonymt med den psykopatiske klovn Sweet Tooth, der kører rundt i en isbil, men har siden da ligget i dvale siden 2012 – indtil nu, skriver VCG.

Flere kilder bekræfter nemlig, at PlayStation har tænkt sig at genoplive den ikoniske serie med en helt ny udgave, som skal være gratis, og hvor folk kan spille imod hinanden online.

Projektet giver god mening, efter Variety i sidste uge kunne rapportere, at Sony lige nu arbejder på en filmatisering af netop ‘Twisted Metal’.

Tv-serien, der beskrives som en actionkomedie, har ‘Captain America’-stjernen Anthony Mackie i hovedrollen som en outsider, hvor han skal levere en mystisk pakke på tværs af en postapokalyptisk ødemark.

Her bliver han mødt med et hav af modstand i form af sindssyge biltosser (tænk karavanerne i ‘Mad Max: Fury Road’, så er du formentlig på rette vej) og naturligvis Sweet Tooth.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af