Jamen, hej fremtiden: To franskmænd flyver rundt i Dubai med fungerende jetpacks

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det ligner seriøst noget fra Iron Man, men den er god nok. Jetpacks findes og de virker næsten perfekt.

Den formegentlig vildeste video, du kommer til at se i dag, er af to franskmænd, der flyver rundt i Dubai med jetpacks på ryggen, som var det no big deal.

Jetpacks er tidligere blevet testet af den ene af de to franskmænd – med tilnavnet Jetman – i for eksempel Top Gear, men i den ultrasmukke 4K-video herover, ser vi det fulde udnyttelsespotentiale af teknologien.

Den fuldstændigt mind-blowing teknologi har tidligere været forbeholdt astronauter og James Bond, men videoen viser helt tydeligt at det nu er en fuldt funktionsdygtig teknologi. I første omgang er det dog nok mest forbeholdt rigmænd i Dubai. Så pas på, hvis du er ude og flyve med din drone på de kanter.

Jetpacken styres kun med et gashåndtag og pilotens bevægelser. For at Jetman kan blive Iron Man mangler han dog lige at kunne lette og lande som superhelten. Men det er nok heller ikke mange år ude i fremtiden.

Følg med på Soundvenue.com/tech, hvor vi fremover sætter fokus på digital kultur og ny elektronik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af