Sjældenhed: Se Kanye smile et splitsekund, før han opdager kameraet

Sjældenhed: Se Kanye smile et splitsekund, før han opdager kameraet

Kanye West smiler aldrig til kameraet. Det gør han naturligvis ikke, fordi folk på billeder fra 1800-tallet ikke gjorde det og så selvfølgelig for at paparazzier ikke får den glæde at se ham smile.

I går havde Mr. West en fantastisk aften i United Center til hjemmeholdet Chicago Bulls fjerdeplay off-kamp mod Cleveland Cavaliers i årets NBA-semifinale. Han fik lov at stjæle rampelyset i en lang time-out, hvor han opførte en intens version af nummeret ‘All Day’ fra hans kommende album, der måske, måske ikke kommer til at hedde ‘Swish’. Derudover fik han også lov til at hænge ud courtside med den pensionerede Bulls-legende Scottie Pippen.

Og et kort sekund så det faktisk ud som om han nød det. Den kontroversielle og revolutionerende rapper og producer udviste antydningen af menneskelighed med hvad, der lignede et smil. Men da han spotter kameraet, vender han straks tilbage til at være Kanye. Se den virale Vine herunder:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Følg med på Soundvenue.com/tech, hvor vi sætter fokus på digital kultur og ny elektronik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af