Nyt Soundvenue Update ude nu med festivaltema – hent det gratis i 7-Eleven

Fra i dag kan du hente den nye udgave af Soundvenue Update ganske gratis i 7-Eleven-butikker i hele landet.

Soundvenue Update giver dig et hurtig overblik over månedens vigtigste koncerter, album, film, serier og modetendenser. Vores nye gratismagasin er et supplement til det tykke, lækre og dybdegående Soundvenue Magazine, der fortsat udkommer hver anden måned (næste gang den 25. juni).

Det nye Soundvenue Update varmer dig godt og grundigt op til festivalsæsonen med et stot festivaltema. Vi plukker de koncerter, du absolut skal se, og du får skarpe festivaltip og sjove festivalminder fra alle stjernerne.

Vi hjælper dig også til kende forskel på alle de nye EDM-navne og så taler vi med nogle af sommerens hotteste navne – S!vas, Soak, Vince Staples, Xtra Naan, Hot Chip og ikke mindst det danske stjerneskud Kwamie Liv, der allerede er hårdt eftertragtet i udlandet og her giver sit første store forsideinterview.

Vi taler desuden med instruktørerne bag to af månedens mest ventede film samt makkerparret bag DR’s feministiske satiretriumf ‘Ditte & Louise’, diskuterer både politisk satire og minoriteter i tv-serier og larmen omkring sommerblockbusterne.

Du får desuden et skud androgyn mode, og så anmelder vi som altid månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Hent Sounvenue Update gratis i din 7-Eleven i dag.

SVU03_spread1SVU03_spread2SVU03_spread3SVU03_spread4SVU03_spread5SVU03_spread6SVU03_spread7

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af