Nyt Soundvenue ude nu

Nyt Soundvenue ude nu

I dag lander det nye Soundvenue Magazine i butikkerne med Casper Christensen på forsiden.

Mod alle odds har han været cutting edge i dansk comedy i to årtier. I vores store forsideinterview fortæller Casper om, hvordan han holder sig relevant, om sit store amerikanske eventyr – og naturligvis om den nye, kommende ‘Klovn’-film.

Vi taler også med Tame Impalas besatte frontmand Kevin Parker om gruppens nye album, der nær tog livet af ham, med Jake Gyllenhaal om hans utrolige fysiske transformation til filmen ‘Southpaw’ og med den danske soulkomet Anya om, hvordan hun værner om sine idealer i en musikbranche, der lige nu hiver og flår i hende.

Vi hænger desuden ud med både Beach House, Ryn Weaver og Robyn og filminstruktørerne bag henholdsvis ‘Dope’, en moderne genfortolkning af hood-genren, og ‘Eden’, en heftig fortælling om 90’ernes franske klubscene.

Vi dykker desuden ned i skildringen af hiphop på film og tv, der har ændret sig enormt fra ‘Boyz n the Hood’ til ‘Empire’, Mikkel Boe Følsgaard, der spiller Kim Vilfort i den kommende ‘Sommeren ’92’, fortæller om de film, der har formet ham, og vi undersøger, hvorfor det er så skidesvært at transformere succesfulde spil til gode film.

Vi har også siddet på ryggen af Lorenzo Woodrose, godfatheren af dansk syrerock, der har fået uventet, men fortjent succes med Spids Nøgenhat i en sen alder, og vi taler med filminstruktører om faldgruber og fordele ved at arbejde i reklamebranchen.

Du får desuden store modeserier malet i efterårets toner og tendenser, og så anmelder vi som altid månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film, tech og mode? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

svm96_promo_svospread01

 

svm96_promo_svospread02

 

svm96_promo_svospread03

 

svm96_promo_svospread05

 

svm96_promo_svospread06

 

svm96_promo_svospread09

 

svm96_promo_svospread10

 

svm96_promo_svospread12

 

svm96_promo_svospread13

 

svm96_promo_svospread14

 

svm96_promo_svospread15

 

svm96_promo_svospread16

 

svm96_promo_svospread17

 

svm96_promo_svospread18

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af