Googles Nexus 6P bøjer så let, at iPhones #Bendgate blegner fuldstændig ved siden af

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er tilsyneladende lige så nemt at bøje en stang smør som at bøje Googles nye flagskib Nexus 6P. Det har YouTube-brugeren JerryRigEverything afsløret ad to omgange.

Han er en af de video-kreatører, der har den dyre hobby at teste forskellige smartphones’ styrke ved at bøje dem. Og hans seneste test har altså afsløret tydelige svagheder ved Nexus 6P, der er produceret af Huawei.

JerryRigEverything påpeger samtidig, at det er design-bommerter, der gør Nexus 6P sårbar. Blandt andet er skærmen kun fæstnet i bunden og toppen af rammen med nogle uhensigtsmæssige samlinger og vigtigst af alt, så er batteriet placeret, så det ikke yder støtte på aluminiumsrammens svageste punkter, lige ved tænd/sluk-knappen.

Selvom testen i sig selv er unaturlig, så forventer vi alligevel, at et stykke forbrugerelektronik skal kunne holde til ligge i lommen og overleve et moderat fysisk pres. Det er så absolut ikke meningen, at smartphones vi betaler 4-5.000 kroner og opefter skal kunne bøje så let.

Det ændrer ikke på, at Nexus 6P er en fremragende smartphone, hvis man ikke bøjer den. Og andre tests har da også vist, at Googles nye topmodel kan holde til meget.

Idéen med at bøje smartphones opstod efter sidste års #Bendgate, hvor det kom frem, at iPhone 6 let kunne bøjes: Et problem som Apple har fået løst med 6S-modellerne.

Læs også: Kommentar: Er Googles nye Nexus-modeller Androids chance mod Apples dominans?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af