Apple Music haler ind på Spotify: Har nu ti millioner betalende kunder

Apple Music haler ind på Spotify: Har nu ti millioner betalende kunder
Drake ved offentliggørelsen af Apple Music i juni. (Foto: Apple)

Der er tryk på kedlerne hos Apple Music, der tilsyneladende skovler nye kunder ind. På det halve år Apple Music har eksisteret, har de hapset ti millioner betalende kunder. Det skriver Financial Times ifølge flere medier.

Det svarer til halvt så mange betalingsbrugere som Spotify ifølge de seneste tal. Siden Spotify afslørede at de i juni havde 20 millioner kunder i biksen, har deres vækst dog været højere end nogensinde. Det siger deres PR-chef Jonathan Prince til The Verge. Og at dømme efter en tilvækst på fem millioner betalende brugere i første halvår af 2015, så vil antallet altså være på mindst 25 millioner i dag – men det er altså ikke officielt.

På trods af tallet endnu ikke er bekræftet, så har Spotify tilsyneladende tacklet Apple Musics indtog meget pænt. Men Spotify kan se frem til at blive lillebror i kampen mod Apple Music, hvis sidstnævnte kan holde vækstraten. I så fald kan Apple – med alle tænkelige forbehold – vokse Spotify over hovedet i løbet af 2017.

Spotify har i øvrigt stadig langt flere brugere samlet set, hvis man medregner de, der ikke betaler for tjenesten. I det regnestykke har de over 75 millioner brugere samlet set.

Læs også: Få sangtekster direkte i Spotify til smartphone og syng med på Drake og Adele

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af