Køb en t-shirt med Kanyes seneste vilde Twitter-rant

»You have distracted me from my creative process«.

En ukendt person har i kølvandet på Kanye Wests vilde Twitter-bashing af Wiz Khalifa spottet muligheden for at tjene penge på beef’en gennem en række hvide t-shirt-designs med tryk af de involverede Twitter-indlæg. Her får Kanyes pludselige skift af albumtitel sig også en tur med et overstreget ’Swish’ fulgt af det nye ’Waves’.

Idémageren har altså været særdeles hurtig på aftrækkeren og har ud over at lave de forskellige designs sat både en webshop op på Yeezuswaves.com og startet en Instagram-konto, hvor Kanyes mange slettede tweets lever videre.

På sitet kan man vælge mellem en række t-shirts, der viser enten hele Twitter-ranten i sin helhed eller fremhæver specielt arrogante udmeldinger som »I am your OG and I will be respected as such«, en Swish Waves-cap og en t-shirt med et billede af rapperen Max B (som originalt startede ’Waves’-begrebet inden for rap), der står og streger ‘Swish’ over. Også ekskæresten Amber Roses episke modsvar til den frådende OG-rappers rant har fået tilegnet sig et særligt Twitter Fingers-design.

kanye-wiz-1
kanye-wiz-2
kanye-wiz-3
kanye-wiz-4
kanye-wiz-5

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af