Rihanna laver ny skokollektion – elsker stilletter

Rihanna laver ny skokollektion – elsker stilletter
Manolo Blahnik og Rihanna

Popstjernen har netop offentliggjort, at hun udvider sit designer-cv med et samarbejde med den spanske skokonge Manolo Blahnik. De seks modeller kommer til salg den 5. maj, men højst sandsynligt kun i designerens butikker i London, New York og Hong Kong.

»Den dag jeg ser en kvinde på gaden i mine sko… Jeg har ondt af den kvinde, fordi jeg kommer bogstaveligtalt til at løbe efter hende og råbe, stop! Selfie! Hvem er du? Hvor har du købt dem? Det bliver et vildt øjeblik«, siger Rihanna ifølge en pressemeddelelse. Men mon ikke de fleste kvinder ville have det okay med at blive jagtet af Rihanna og tage en selfie med hende?

Kollektionen har fået navnet ‘Denim Desserts’, fordi den netop er bygget op omkring Rihannas forkærlighed for materialet. Designet inkluderer også broderinger inspireret af musikerens håndtatoveringer.

Rihanna er ofte blevet spottet i Manolo Blahniks stilletter, ligesom hun inkluderede flere stilletter i sin ‘Fenty x Puma’-kollektion, så fokusset på de høje hæle er ikke den store overraskelse.

Rihanna i den engelske udgave af Vogue
Rihanna i den engelske udgave af Vogue

Hendes egen favorit er selvfølgelig den lange støvle i indigofarvet denim, der ender i et bælte. Hun har den også på i det nye engelske Vogue, som hun er på forsiden af.

»De støvler er farlige! Hvis du prøver at komme hjem til din seng, så tag ikke de støvler på. Du bliver kidnappet i de støvler. De giver problemer«, siger Rihanna med dramatisk sans, så man kommer til at tænke på videoen til ‘Bitch Better Have My Money’. Støvlerne har fået det noget ironiske navn ‘9 to 5’, altså de fleste menneskers arbejdsdag.

Hvis du ikke har så godt styr på Manolo Blahnik, så er han blandt andet blevet kendt i popkulturen for at være Carrie Bradshaws yndlingsskodesigner i ‘Sex and the City’, ligesom Jay Z namedropper ham i nummeret ’03 Bonnie and Clyde’ fra ‘The Blueprint 2: The Gift & the Curse’.

Indtil videre er det kun fire af de seks modeller (se dem nedenfor), der er offentliggjort, og priserne kommer eftersigende til at ligge mellem 6.000 og 27.500 kroner, så…

Læs også: Rihanna indtager modeugen i New York i ren 90’er-stil

rihanna-x-manolo-blahnik-body-image-1457039521

rihanna-x-manolo-blahnik-body-image-1457039554

rihanna-x-manolo-blahnik-body-image-1457039532

rihanna-x-manolo-blahnik-body-image-1457039645

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af