Taylor Swift har en stille fredag aften: Danser grimt gennem hjemmet til glamrock

Taylor Swift har en stille fredag aften: Danser grimt gennem hjemmet til glamrock
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle bruger en stille fredag aften derhjemme til at ligge på sofaen med en skål bland-selv og et båndet afsnit Barnaby. Ikke Taylor Swift. Hun fyrer op for en Apple Music-playlist med fredagsrock og danser rundt i sit ikke synderligt ‘stille fredag aften derhjemme’-agtige outfit.

Skal man tro Apples Taylor Swift-reklamer, så matcher det hendes hjemlige adfærd ganske udmærket. Hun har tidligere rappet ‘Jumpman’ på løbebåndet (med fatale konsekvenser) og hoppet rundt foran spejlet til poprock fra 00’erne. Gad vide hvilket rum og til hvilket nummer, hun skal danse og synge i næste gang?

Taget i betragtning af, at hun for et år siden var klar til at droppe streamingtjenester som samlet fænomen, fordi de ikke betalte musikere nok, er hun nu blevet overordentligt begejstret for Apple Music – en streamingtjeneste, der efter alt at dømme blot betaler kunstnere marginalt mere end Spotify.

Læs også: Dagligdags-Taylor er tilbage: Se hende skråle i spejlet og lægge preparty-makeup

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af