Lindsay Lohans sag mod ‘GTA V’-studie afvist: »Det er satire«

Lindsay Lohans sag mod ‘GTA V’-studie afvist: »Det er satire«

Den tidligere ‘Mean Girls’-stjerne Lindsay Lohan lagde i 2014 sag an mod 2K Interactive, der ejer Rockstar Games, som nogle måske kender som studiet bag ‘Grand Theft Auto’-serien. Hun sagsøgte dem for brugen af karakteren herover, som hun mente, var en gengivelse af et billede af hende fra 2007.

Den sag er nu blevet afvist af retten i New York med den begrundelse at spillet er ren fiktion og satire. De begrundede blandt andet, at selvom Lindsay Lohan skulle have nogen sammenligning med billedet, så gør »spillets unikke historie, karakterer, dialog og miljø, kombineret med spillerens mulighed for at vælge, hvordan man fortsætter gennem spillet« det til et »stykke fiktion og satire«.

Efter rettens beslutning skrev Ned Luke, der lægger stemme til Michael i spillet, følgende på Twitter.

Han har også tidligere været temmelig grov og åbenmundet om, hvad han mente om Lohans sagsanlæg.

Læs også: Kunstner livestreamer en majestætisk hjort, der hærger løs i ‘GTA V’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af