Kanye sælger Pablo-merchandise fra hemmeligt website – få passwordet her

Kanye sælger Pablo-merchandise fra hemmeligt website – få passwordet her
Foto: Paul Marotta/Getty Images

For to måneder siden åbnede Kanye West 21 popup-butikker i byer rundt omkring i verden, fra Cape Town til Los Angeles og Amsterdam. Alle butikkerne solgte det ‘The Life of Pablo’-merchandise, som har fyldt så meget i år, og inkluderede byernes navne printet på flere design.

For alle os, der ikke lige var i nogle af byerne og ikke er hoppet på diverse reseller-sites, så er der nu gode nyheder. Via websitet Pablosupply.com er kollektionerne fra samtlige 21 byer nemlig nu tilgængelige, og selv om det er okay at være skeptisk, så tyder det på, at sitet er okay.

Kanye West har i hvert fald også Yeezysupply.com, hvor han sælger sine Yeezy-ting – og hvor der i øvrigt er kommet nogle af skoene fra ‘Season 3’ til salg.

Så hvis du stadig er klar på noget Pablo-gear, så er det nu. Og ja, passwordet til at komme ind i webshoppen er PABLOFF#@#$312.

Selv om priserne er nogenlunde – 375 kroner for en t-shirt og 650 kroner for en sweatshirt – så skal du bare lige være opmærksom på, at der kommer porto på omkring 300 kroner oven i.

Læs også: Kanye Wests merchandise-designer udstiller i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af