Rihanna laver klipklap-stiletter – og flere nye Puma x Fenty-modeller

Rihanna laver klipklap-stiletter – og flere nye Puma x Fenty-modeller
Foto: JP Yim/Getty Images

Der var meget at se på, da Rihanna viste SS18-kollektionen fra Puma x Fenty i går i New York. Fra pink motocross-bakker og tilhørende racersportsinspirerede outfits til popfænomenet selv bag på en motocrossrytter. Og så selvfølgelig fodtøjet. For selv om kollektionen inkluderede flere flotte styles, der nok skal skabe røre i tidens streetwear-fokus på tekniske detaljer, så er Rihanna og Pumas største succes stadig skoene.

Ved første øjekast var det især stilleterne med logostroppen, der var som stjålet fra en klipklap. Forvent dog ingen lyde, for de blev holdt på plads af en strop omkring ankelen med et plastikspænde, som blev brugt på mange af kollektionens design. En fin måde at tage noget af det formelle ud af et par stilletter.

(Foto: Bryan Bedder/Getty Images)

Der var også en anden variant af de høje hæle, hvor stroppen med plastikspændet holdt tæerne på plads, men skoen sad fast på foden takket være et snørebånd.

(Foto: Bryan Bedder/Getty Images)

Og så var der nye versioner af støvletterne med den markante Puma-hæl, som vi også så i foråret, da FW17-kollektionen blev vist i Paris, og de skulle altså snart komme i handlen, med mindre der blot er tale om showpieces.

(Foto: JP Yim/Getty Images)

Det ville næsten heller ikke være et Rihanna-modeshow, hvis der ikke var nogle af de lårhøje stilletter, som hun selv ynder at bære. Denne gang var de i læder og i et look, der spiller videre på kollektionens motocross-inspiration.

(Foto: Brian Ach/Getty Images)

Selv om de høje hæle er en stor del af Rihannas eget stilunivers, så er det hendes Puma-sneakers, der ofte får mest opmærksomhed. Denne gang var der dog ikke så meget nyt i den afdeling.

Der var dog, hvad der lignede en videreudvikling af de nye Cleated Creeper-sko, hvor snørebåndene var runde og lukket via en spænde for at give modellen et look, som lægger sig endnu mere op ad tidens trail-silhuetter.

(Foto: Brian Ach/Getty Images)

Samtidig var der et par colorways af, hvad der kan kendetegnes som Puma og Rihannas bud på en desert boot, som vi har set en del af de senere sæsoner fra blandt andre Fear of God og Yeezy.

(Foto: JP Yim/Getty Images)

Men ja, der går altså cirka et halvt år, før de nye modeller bliver tilgængelige. Indtil da kan du glæde dig over, at Fenty x Pumas efterårskollektion kommer i handlen herhjemme om et par uger, hvor Storm i hvert fald har offentliggjort, at de får nogle af de nye design i butikken.

Læs også: Won Hundred må elske Rihannas nye Fenty-kollektion – motocross-inspiration og teknisk gear

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

FENTY x PUMA AW17 ▪️select styles available from Storm on September 28 ➖ #stormcopenhagen #fentyxpuma

Et opslag delt af Storm Copenhagen (@storm_copenhagen) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af