Ugens bedste sneaker-nyheder – stærke Vans, Chanel og Fentys efterårs-look

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – stærke Vans, Chanel og Fentys efterårs-look

Rihannas efterårsstøvler

Fenty og Puma har lige sluppet mere nyt fra deres efterårskollektion. På skofronten er der fokus på sæsonpassende støvler, som den vandtætte Chelsea Sneaker Boot, der inkorporere den kraftige sål, vi har set en del fra Puma og Rihanna på det seneste. Storm har den i sort og hvid til 1.699 kroner, mens Titolo også har den mere farveglade colorway.


Storm har også samarbejdets Winter Boot, der ligner en endnu mere militaristisk og futuristisk update af den tidligere Fenty Sneaker Boot. Storm har den til 2.399 kroner.


Pharrell tager styringen hos Adidas

Mens Kanye West har holdt lav profil, har Pharrell Williams steppet op hos Adidas, og med N.E.R.D. tilbage kunne vi i går fortælle om en fælles tøjkollektion. Nu har parterne så løftet sløret for en N.E.R.D.-version af Hu NMD. Den bliver lanceret i forbindelse med ComplexCon i weekenden, men en officiel release er endnu ikke offentliggjort.


Der er til gengæld sat dato på Pharrells Hu NMD Trail-samarbejde med Chanel, som kommer til salg hos Colette, som Karl Lagerfeld har lavet et takeover hos. Du skal dog fysisk til Paris den 21. november, hvis du skal have fingre i et par – eller hos en opportunistisk reseller, selvfølgelig.


Ronnie Fiegs stilsikre fodboldsko

KITH er i dag klar med et større samarbejde med Adidas med fodbold som omdrejningspunkt. Ud over en tøjkollektion har Ronnie Fieg redesignet Nemeziz UltraBoost 17+ og Nemeziz 17.1, der kommer i tre forskellige colorways inspireret af holdfarverne fra fodboldholdene New York Cobras (primært sort), Miami Flamingos (på billedet) og Los Angeles Rays (primært grøn). Overdelen på alle modeller er lavet med Torsion Tape. Samarbejdet kommer til salg i KITH’s webshop i dag klokken 16.


Retrokærlighed

Voluminøse såler, sokkedesign og andre af tidens tendenser er cool nok, men nogle gange er det godt bare at dyrke en straight oldschool-model. Og det er Adidas’ Forum, der har mere end 30 år på bagen. Nu lander den i en low-version, hvor dele af læderet har fået et slangeskindsmønster. Den kommer i salg den 9. november.


New Balance genopliver Concepts-collab

Det må være svært at finde på nye ideer og fortællinger til alle de samarbejder, der konstant lanceres i moden – og især i sneaker-verdenen. Så er det jo fedt, at man bare kan genskabe et tidligere collab. Det er netop, hvad New Balance og Concepts nu gør – og why fix it, if it ain’t broke?


Den originale og sejlsportinspirerede version af 999-modellen kommer i den originale colorway med blå detaljer samt i en opdateret version, hvor farvedetaljerne på hælkappen og snørebåndene erstattes af en postkasserød. Begge version kommer til salg på ComplexCon i weekenden, og det vides endnu ikke, om de efterfølgende kommer i bredere distribution.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Sneaker News (@sneakernews) den

Mere Air Max-nostalgi

Air Max 97’s succesridt har været imponerende i år. Senest var vi ret glade for Undefeateds bud på silhuetten, da de både lavede en sort og en hvid colorway med logobånd langs mudguarden. Nu følger de så op med en bomberjakkeinspireret grøn colorway, der også står stærkt. Den lander dog i første omgang kun på weekendens ComplexCon (ja, der er mange sneakers at komme efter, hvis du er i Long Beach, Califonien de næste dage.


Stærke Vans-versioneringer

En af sneaker-verdenens mest redesignede modeller må være Vans’ Old Skool, der nærmest hver uge lander i nye fortolkninger. Og det gælder altså også denne uge, hvor Opening Ceremony blandt andet fortsætter sit glitter-samarbejde med Vans. Silhuetten lander den 8. november hos Opening Ceremony i tre nye dansegulvsklare farver.


Vans udvikler også selv løbende den klassiske skatesilhuet, og er nu klar med en logoversion, der ændrer på brandets normalt underspillede stil. Under den bølgede signaturstreg er brandnavnet blæst op, så ingen vist er i tvivl om, hvilket mærke du går i. Modellen fås både i sort og hvid og også i Sk8-Hi-modellen. Titolo har alle fire versioner.


VaporMax får galocher på

Efter vi har set et hav af colorways og versioner uden snørebånd, tager Nike nu VaporMax et nyt sted hen med denne mid-version, hvor en slags neopren galoche både giver support og et unikt look til det snøreløse design. Modellen har endnu ikke nogen releasedato.


New Balance går i højden

Med 247-silhuetten har New Balance ramt et mere enkelt og tilgængeligt design med fokus på rene flader. Nu kommer modellen så i en mid-version med tilføjelsen af en knit-sok omkring anklen. Den kommer både i nogle triple, hvor sål, mellemsål og overdel holdes i samme farve, samt i versioner med en hvid mellemsål. Ikke alle er landet i New Balances danske webshop, men nogle af dem er der i hvert fald og koster 965 kroner.


Reebok følger med tiden

Og når vi er ved at tilføje højde på en sneaker med et sokkedesign, så tager Reebok den tanke til ekstremerne med deres seneste take på Classic-silhuetten. Mens moden låner meget fra sportswear for tiden, og de fleste brands efterhånden laver sneakers, så er det Reebok, der her imitere tidens mange høje støvler og Vetements-sokkestøvler. Den skal nok prøves på, for at vide om det fungerer, men tanken er forfriskende. Den koster 960 kroner hos SSENSE.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – futurisme, dekonstruktion og mere fra Alexander Wang x Adidas

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af