Nyt Soundvenue ude nu – Elisabeth Moss og Alex Cameron pryder forsiden

Nyt Soundvenue ude nu – Elisabeth Moss og Alex Cameron pryder forsiden

En ny udgave af vores magasin rammer din lokale bladkiosk og 7-Eleveni dag med to forskellige forsider, der prydes af to af årets vigtigste profiler inden for musik, film og tv.

Elisabeth Moss er det altdominerende hovedrolle i en af 2017’s mest opsigtsvækkende og stærke tv-serier ‘The Handmaid’s Tale’, ligesom hun har givet os sæson 2 af ‘Top of the Lake’ og spiller med i svenske Ruben Östlunds nye filmperle, ‘The Square’. Hun er blevet en slags feministisk ikon ved et tilfælde og en modpol til Hollywoods bedårende skønheder.

På mindre markant vis har Alex Cameron sneget sig ind i vores musikelskende hjerter med sine socialrealistiske tekster om helt almindelige mennesker med helt almindelige problemer. »Popmusik er fyldt med løgn. Der er meget lidt sandhed derude i radioerne, og hverdagsmennesker er ikke noget, sangskrivere gider beskæftige sig med«, siger australieren bag et af årets bedste album, ‘Forced Witness’.

Bag vores forsidenavne står et stærk lineup af nogle af tidens bedste nye navne inden for musik, film, tv og mode, som blandt andre r’n’b-duoen RoseGold, popudfordreren Céci, tøjmærket Heliot Emil, den engelske dancehall-rapper Stefflon Don, den stemningsfulde sangskriver Ellis May og de danske skuespillere Amanda Collin og Jacob Skyggebjerg.

Vi har også været på Michelin-restaurant med Mads Brügger, Frederik Cilius og Rasmus Bruun. De to ‘Den Korte Radioavis’-værter springer nemlig ud som skuespillere i Brüggers kommende film, ‘Sankt Bernhard Syndikatet’. Resultatet er en tour de force igennem de tre snørklede hjerner og forbi Kina, hvor filmen er optaget.

Vi snakker med Elliott Crosset Hove, der har sin bedste rolle i den gudesmukke film ‘Vinterbrødre’, hvor han samtidig cementerer, at han er en af sin generations allerstørste skuespillere. Og så har vi mødt det norske multitalent Kaya Wilkins i New York, hvor hun arbejder som succesfuld model, turnerer med sine stille singer/songwriter-baserede sange, når hun ikke lige er hjemme til premieren på landsmanden Joachim Triers seneste film, ‘Thelma’, hvor Wilkins debuterer som skuespiller. Lige så forpustet og imponeret man bliver af den opremsning, lige så roligt tager Wilkins succesen.

Mød også den atypiske Atlanta-rapper 6lack, der er gået fra hjemløs til verdensturneer, den danske dj Courtesy som startede med at spille, fordi hun elskede at feste, men nu spiller på verdens vigtigste venues, og skuespilleren Greta Gerwig, der springer ud som instruktør med den roste film ‘Lady Bird’ – og ja, mange andre.

Du får også to stærke fotoserier med vores blik på modens flirt med teknisk outdoor-beklædning, ligesom vi denne gang inkluderer kommentarer om blandt andet afrobeatens knusende sejrsgang i dansk hiphop og brugen af lesbisk sex som ærgerligt lokkemiddel i mainstream-film.

Vil du have det store, tunge magasin ind af brevsprækken en gang hver halve år? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af