De fire bedste looks til Rihannas Diamond Ball – Cardi B udfordrede værten

Rihanna holdt sin femte støttefest for sin velgørenhedsorganisation Clara Lionel Foundation, og hun var selvfølgelig selv blandt de bedst klædte.
De fire bedste looks til Rihannas Diamond Ball – Cardi B udfordrede værten
Rihanna. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)
(Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Rihanna

Det har været en travl uge for superstjernen, der også afholdt sit andet Savage x Fenty-show i forbindelse med New York Fashion Week i tirsdags. Det forhindrede hende dog ikke at være oplagt som altid til sit femte Diamond Ball, hvor hun stjal opmærksomheden på den røde løber. Hun droppede sine egne designs og sit fokus på oversize silhuetter eller sexede udskæringer for at iklæde sig denne grafiske og skulpturelle kjole fra Givenchy.

Det var et forfriskende look til hende, som var både elegant og majestætisk.

(Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Cardi B

Det var også en anderledes Cardi B, der mødte op til velgørenhedsfesten og udfordrede Rihanna på det majestætiske, eller måske nærmere eventyrlige. For rapperen var som hevet ud af et Disney-eventyr i den voluminøse kjole med slæb, hvor flæserne nærmest foldede sig som lamellerne på en svamp. The Bronx-attituden var pakket helt væk i den lyserøde drøm.

(Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

ASAP Rocky

Rapperne har de senere år været med til at gøre herrernes garderobe på den røde løber mere interessant. Det skyldes selvfølgelig især ASAP Rocky, som igen i går viste, at han forstår at skubbe til grænserne uden at virke forceret. Hvor hvis nogen kan slippe af sted med shorts på den røde løber, er det ham (og Pharrell, som faktisk også havde shorts på i går).

Med en t-shirt under den dobbeltradede blazer viste han også, hvorfor den klassiske herrejakke for tiden glider let ind i diverse streetwear-baserede garderober. Man kan sagtens bære den, uden at det bliver traditionelt eller formelt på den kedelige måde.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

21 Savage

Selvom 21 Savage gik mere traditionelt til værks, så viste han netop også, hvor lidt der skal til for at have held med at udfordre jakkesæts-looket. Helt i sort var det de mønstrede detaljer på slipset og blazeren, som gav hans outfit tilpas meget kant.

Og så er det altid fedt at se en rapper (ligesom ASAP Rocky), der ikke har brug for at bære hele sit smykkeskrin på en gang, men forstår at bruge dem som et krydderi til det samlede look.

Læs også: Alt hvad der skete til Rihannas stort anlagte lingerishow i New York

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af