Se Kim Kardashian tage pis på sit notoriske sextape og Kanye West i veloplagt ‘SNL’-debut

Se Kim Kardashian tage pis på sit notoriske sextape og Kanye West i veloplagt ‘SNL’-debut
Kim Kardashian til 'Saturday Night Live'. (Foto: Screen shot)

Kim Kardashian trådte ud på scenen til det ikoniske sketchshow ‘Saturday Night Live’ i en glitrende pink kjole og med masser af skarpe jokes i ærmet om sit privatliv.

»Jeg er overrasket over at se mig selv stå her. Jeg har ikke haft premiere på en film i meget lang tid. Jeg mener: Faktisk har jeg kun medvirket i en film, og ingen fortalte mig, at den havde premiere. Min mor må have glemt det«, jokede hun i sin åbningsmonolog med reference til sit notoriske sextape.

Kardashian fastslog, at hun med sin ‘SNL’-debut ville bevise, at hun er mere end bare sit udseende: »Jeg er meget mere end bare et kønt ansigt – med flot hår, fantastisk makeup, fremragende bryster og en perfekt numse. Jeg er meget meget mere end det referencefoto, mine søstre viste deres plastikkirurger«.

Hun blev i øvrigt introduceret som Kardashian West, hvilket utvivlsomt kommer til at accelerere rygterne om, at parret er ved at klinke sårene. Kanye West blev desuden spottet på Kims hotel op til showet.

Kim Kardashian brugte da også platformen til at sende et kærligt stik til Kanye West, som hun afsluttede sin monolog med at kalde »den bedste rapper nogensinde«. Hun fortsatte: »Og ikke nok med det er han også den rigeste sorte mand i USA. Et utroligt talentfuldt geni, der har givet mig fire børn«, hvorefter hun leverede sin punchline:

»Så da jeg valgte at lade mig skille fra ham, handlede det kun om én ting: Hans personlighed«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af