Kilde nedskyder rygter om forsinket ‘Grand Theft Auto VI’

Kilde nedskyder rygter om forsinket ‘Grand Theft Auto VI’
Hovedpersonerne Trevor, Franklin og Michael i 'Grand Theft Auto V'. (Foto: Rockstar)

Der har været adskillige rapporter om en problematisk udvikling af ‘Grand Theft Auto VI’, men skal man tro Tom Henderson, skal rygterne tages med et gran salt.

Henderson – som er en af branchens mest pålidelige kilder, når det kommer til ‘GTA’-serien – gav et indblik i sin insiderviden om spillet, efter en større læk ramte Reddit tidligere på ugen.

Her blev et hav af detaljer lagt ud på platformen, men selvom intet af det er blevet verificeret, opsnappede mediet Watcher.Guru alligevel historien, hvorefter Henderson så sig nødsaget til at kommentere på sagen.

Henderson sagde, at dele af den information, som har sneget sig ud på Reddit, muligvis er en omskrivning af detaljer, som han selv løftede sløret for i 2021.

Han tilføjede samtidig, at han ikke havde hørt om nogle af de tilføjelser i spillet, som den seneste afsløring ellers indikerede – heriblandt en slags kryptovaluta i selve spillet, som efter sigende vil foregå i Columbia og Miami.

I stedet indikerede han, at spillet har været igennem en turbulent udvikling, hvilket dog kun dækker over afskedigelser og og COVID-19, og at man derfor ikke skal lægge for meget i rygter, der siger andet.

Til slut understregede han, at han stadig forventer en lancering af ‘GTA 6’ i enten 2024 eller 2025.

Viser det sig at holde stik, matcher det ikke helt forlydender fra tidligere på året, hvor spillets udgiver, Take-Two, tilsyneladende gjorde sig klar til at sende spillet på markedet allerede i 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af