Hailey Bieber og Selena Gomez slutter fred med Instagram-billede

Hailey Bieber og Selena Gomez slutter fred med Instagram-billede
Selena Gomez. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Der kan ikke længere herske tvivl om, hvorvidt Hailey Bieber og Selena Gomez har lagt potentielle stridigheder bag sig.

Det må være konklusionen, efter de poserede sammen for adskillige billeder ved weekendens Academy Museum Gala.

Her krammede og storsmilede duoen for fotografen Tyrell Hampton, som senere lagde billeder online på Instagram med tektsen »plot twist«, skriver Paper.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er i årevis blevet spekuleret i, hvorvidt Hailey Bieber og Selena Gomez var uvenner, efter Gomez-fans har været overbevist om, at Haily stjal sin ægtemand, Justin Bieber, fra Gomez. De to var tidligere et af verdens mest berømte kærestepar.

Hailey Bieber fortalte for nylig i podcasten ‘Call Her Daddy’ om et intenst had fra Gomez’ tilhængere. Det blev fulgt op af en video fra Gomez, hvor sangeren og skuespilleren understregede, at den hadske stemning var forkastelig, og at det på ingen måder hørte hjemme online.

Og skulle der alligevel restere nogen tvivl om, hvorvidt Gomez og Bieber har lagt en potentiel kontrovers bag sig, så burde det hele altså være lagt i graven med duoens seneste optræden foran kameraerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af