Kim Kardashian anklages for at fake kontroversielt mediestunt med melbombe

Kim Kardashian anklages for at fake kontroversielt mediestunt med melbombe
Kim Kardashian ved Met Gala 2022. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Da Kim Kardashian i 2012 blev bombet til med mel på den røde løber, troede alle, at der var tale om et aktivistisk angreb, men det er måske slet ikke tilfældet.

Ifølge en ny dokumentar var det derimod et nøje planlagt mediestunt af Kardashian og hendes publicister, som skulle skabe opmærksomhed omkring hendes parfume, skriver Paper.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sådan lyder anklagerne i Channel 4’s dokumentarfilm ‘The Kardashians: A Billion Dollar Industry’, hvor Kardashians tidligere medierådgiver Sheeraz Hasan hævder, at han solgte idéen til Kardashian med succes:

»Der sker dig ingenting, du kommer ikke til skade, men vi skaber et mediestunt«, forklarede Hasan angiveligt til Kardashian, inden han tilføjede: »Gæt, hvad der sker, hvis vi skaber medie-guld? Alle vil ende med at tale om din parfume, så alle køber den«.

Angrebet skete på den røde løber under lanceringen af Kim Kardashians parfume True Reflection, hvor en person løb op og hældte mel ud over stjernen, imens der blev råbt »pelskælling«.

Af samme årsag gik folk ud fra, at det var PETA – som tidligere havde kritiseret Kardashian for at bære pels – der stod bag angrebet, selvom de senere tog afstand fra hele forløbet.

Hvis mediestuntet var planlagt, kan det, som Paper bemærker, forklare, hvorfor Kardashian aldrig valgte at gå til politiet for at sigte personen, der angreb hende.

Kardashian har ikke kommenteret på Hasans påstand.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af