Selena Gomez svarer kækt igen efter kritik af hendes krop på Instagram

Selena Gomez svarer kækt igen efter kritik af hendes krop på Instagram
Selena Gomez. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Da Selena Gomez troppede op til årets Golden Globes, var det ikke hendes nominering som bedste skuespillerinde i en komedieserie, der stjal opmærksomheden.

Det var derimod hendes krop, som nogle kritikere tilsyneladende fandt lidt for overvægtig, hvilket de ikke skjulte, da Gomez satte gang i en livestream på Instagram.

Det viser et klip fra seancen, som lige nu gør sig bemærket på TikTok, skriver Paper.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gomez deltog ved prisuddelingen sammen med sin niårige søster, og da de gik live på Instagram, kommenterede flere brugere på skuespillerens vægt, hvilket hun dog ikke havde meget tilovers for:

»Jeg er lidt stor lige nu, fordi jeg nød juledagene«, sagde hun ironisk i klippet, inden hun kiggede mod sin søster og tilføjede: »Men vi er ligeglade«.

Gomez har flere gange skulle forsvare sin vægt i offentligheden, selvom hun tidligere har forklaret, at hun blandt andet lider af nyreproblemer, hvilket kan få vægten til at svinge.

Derfor virker det også mere eller mindre grotesk, at hun var nødsaget til at kommentere på fatshaming midt under en livestream, imens hendes søster så med.

Det lader dog også til, at de fleste er enige, for under videoen på TikTok strømmer opbakningen lige nu ind med støtte fra fans, der skriver, at Gomez »er smuk i enhver form«, og at »hun fortjener hele verden«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af