Dansk firma bag ikonisk lejemorder kaster sig ud i nye eventyr

Dansk firma bag ikonisk lejemorder kaster sig ud i nye eventyr
Konceptbillede fra IO Interactives nye fantasy-projekt. (Foto: IO Interactive)

Den danske spiludvikler IO Interactive, som står bag ‘Hitman’, skifter lejemorder-universet ud med elverører og magiske eventyr.

Det nye projekt, der på nuværende tidspunkt blot går under titlen ‘Project Fantasy’, bliver et online fantasy-rollespil, skriver firmaet på deres hjemmeside.

Annonceringen er sparsom i detaljerne, men der vil være en klar inspiration fra fantasy-genrens klassiske bestanddele som bøger og brætspil, hvor spillerne skal samarbejde for at nedlægge drabelige monstre:

»Idéen om, at en mangfoldig gruppe af individer med forskellige evner og styrker kan arbejde sammen og blive mere end blot summen af de enkelte dele, er det, der inspirerer os«, skriver IO Interactive om det nye projekt. »Det inspirerer den fantasy-verden, vi er ved at udvikle, og det inspirerer, hvordan vi bygger den«.

Umiddelbart kunne det tyde på, at IO Interactive tager en lignende tilgang til det nye fantasy-projekt, som de har gjort med ‘Hitman’, hvor hele universet løbende udvikles med nyt indhold.

IO Interactive er efterhånden blevet synonym med netop ‘Hitman’-universet, der i 2021 kulminerede med en »fremragende finale«, som Soundvenue gav fem stjerner.

Det var dog også en naturlig konklusionen på historien om den ikoniske lejemorder Agent 47, og selvom det danske firma ikke har lagt deres stjerne i graven, så er de ved at gå nye veje med et kommende James Bond-spil samt altså det netop annoncerede fantasy-projekt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af