Nyt ‘South Park’-afsnit er blevet skrevet med hjælp fra ChatGPT

Nyt ‘South Park’-afsnit er blevet skrevet med hjælp fra ChatGPT
'South Park'. (Foto: PR)

Hvis du sætter dig ned for at se ‘South Park’-afsnittet ‘Deep Learning’ fra den igangværende sæson, vil du opdage, at det ikke kun er skrevet af Trey Parker.

I stedet har der været en ekstra manusforfatter inde over, og når man tænker på, at afsnittet omhandler kunstig intelligens, er det ikke så underligt, at den ekstra samarbejdspartner er chatbotten ChatGPT.

Den kunstige intelligens, som stammer fra OpenAI, har stået bag en større dialog, som Stan bruger, da han skal forsvare den nye teknologi, skriver Daily Mail.

Det sker, efter afsnittet har fokuseret på, hvordan eleverne på South Park Elementary bruger kunstig intelligens til at skrive deres opgaver for dem, hvilket afspejler virkelighedens verden og bekymringerne for, når unge snyder ved hjælp af den fikse teknologi.

Et andet sted i afsnittet bruger Stan ligeledes ChatGPT til at skrive sammen med en pige, som han er vild med, da den strikker kvikke svar sammen, som får hende til at falde i svime.

Dette er ligeledes nappet direkte fra tendenserne på datingplatforme som Tinder, hvor flere brugere er begyndt at bruge ChatGPT som genvej til bedre beskeder, når de skal falde i snak med matches.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af