De flotteste looks fra Met Gala – og to der delte vandene

Det er et kæmpe spektakel, når Metropolitan Museum of Art åbner deres årlige modeudstilling den første mandag i maj. Igen i år troppede alle stjernerne op til velgørenhedsgallafesten. Her er et overblik over nogle af de flotteste looks på den røde løber – og to vi aldrig bliver enige om.

Et billede slået op af etalk (@etalkctv) den

Naomi Watts Skuespillerens kjole fra Burberry var en af aftenens mange metalliske indslag. Her med flotte paneler og blomsterdetaljer.   

Naomi Campbell
Det kører for Cavallis designer Peter Dundas for tiden. Først stod han bag Beyoncé gule plisserede kjole i ‘Lemonade’-videoen, og nu denne flotte couturekjole til den tidligere topmodel.

Et billede slået op af @hollywoodbulletin den

Miranda Kerr Louis Vuitton-kjolens flotte farvepaneler og skarpe skuldre sad flot på den australske model. Stoffet forneden var et sjovt twist, der bragte det futuristiske tilbage på jorden.  

Cindy Crawford
De mange metalliske looks passede især en designer som Olivier Rousteing, og der var også flere flotte Balmain-kjoler på den røde løber, inklusiv denne på den tidligere topmodel.

Kendall Jenner Hun ser selvfølgelig godt ud i det meste, og kjolen fra Atelier Versace fungerer nok på de færreste. Jenner bar den dog elegant med store udskæringer i siden, som der var mange, der kastede sig ud i på den røde løber.  

Adriana Lima
Der er masser af blomster i moden lige nu, og det afspejlede modellens kjole fra Giambattista Valli Haute Couture med en helt blomstereng.

Lena Dunham Måske prøvede hun bare at tage pis på det hele, men i hvert fald klædte Dunhams forretningskvinde møder nørd-look hende – især fordi hun bar det med en blanding af elegance og arrogance. Og skjorten var selvfølgelig knappet godt ned.  

Willow Smith og Jaden Smith
Begge er stilskabere i en ung alder, og Jaden har især udmærket sig ved at skubbe til kønsnormerne. I går var de stillige og enkelt klædt i henholdsvis Chanel og Louis Vuitton.

Lupita Nyong’o Skuespilleren var ballets dronning i kjolen med det lang slæb fra Calvin Klein Collection. Men det var hendes vilde, opsatte hår, der alligevel løb med opmærksomheden og satte trumf på det overdådige look.  

Emma Watson
Skuespillerens kjole var eftersigende lavet af genanvendte plastikflasker, og det var Calvin Klein Collection, der stod bag. Primært var den dog bare smuk med sit korsetlignende top og lange slår, der blandede det sexede med det elegante.

Bella Hadid Kjolen var Givenchy var som en opdateret cancankjole med alt puf og den høje slids, men helt i sort og med vanlig attitude, var Hadid skarp – især sammen med kæresten The Weeknd, der igen var helt i sort.

Og to der deler vandene…

 

Beyoncé
På plussiden er blomsterdetaljerne fine og on point i modebilledet, pufskuldrene er majestætslige, og det stramme, nøgne latex-look modigt. Men kjolen fra Givenchy er samtidig faretruende tæt på at ligne et kropskondom – eller som ‘internettet’ hurtigt kommenterede, så kunne det være huden fra ‘Becky with the good hair’.

Det var dog lige før, at alle glemte kjolen, da Beyoncé ankom til festen uden Jay Z. Noget af et statement oven på ‘Lemonade’.

Taylor Swift
Hun var langt fra den eneste, der havde fortolket temaet for årets udstilling, ‘Manus x Machina’, ved at gå efter et futuristisk kriger-look. Og selv om Louis Vuitton-kjolen havde lidt rigeligt med goth-vibes, så bar hun den flot med mørke læber og bundede stilletstøvler.

Men ja, på Twitter have folk en fest og sammenlignede Swift med alt fra en sild til en kylling pakket ind i stanniol.

Læs også: Met Gala gik all in på fremtidskriger-looket – med vekslende succes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af