Balmain kan ikke få nok af Kanye – nyt samarbejde i gang

Olivier Rousteing har tidligere kaldt Kanye West en gud, så det er ikke overraskende, at han igen arbejder sammen med superstjernen. Denne gang indtager Kanye rollen som model i Balmains AW16-kampagne, som brandet teasede på Instagram i går aftes.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af BALMAIN (@balmain) den

Den opmærksomme vil nok bemærke, at Kanye har samme udsmykkede denimjakke på, som da han entrerede årets Met Gala med Kim Kardashian. Og mens Kimye tidligere har været kampagnemodeller for Balmain, så er det denne gang modellen Joan Smalls, der er ved Kanyes side i det første kampagnebillede.

Kim Kardashian og Kanye West i Balmains SS15-kampagne
Kim Kardashian og Kanye West i Balmains SS15-kampagne

Kampagnen er skudt af fotografen Steven Klein, og den kreative chef på opgaven, Pascal Dangin, bruger ordene ‘Music fasion fushion’ om billedet på Instagram. Han lover også flere billeder fra kampagnen snart.

Tidligere i år designede Olivier Rousteing outfits til hele Kardashian/Jenner-klanen, som de bar til Kanyes monsterlanceringsevent i Madison Square Garden.

Læs også: »Kanye er gud« – Balmain-designer elsker Yeezy

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af