Brand Nubian – Ol’ School i Vega

Klokken nærmer sig 23.00 fredag aften, og endelig sker der noget i Lille Vega.
Ind på scenen kommer Brand Nubian for at levere en uforglemmelig aften.
Gruppen viser med det samme deres professionalisme ved at tage åbningsnummeret One For All om 3 gange, indtil lydmanden får styr på lyden.

Derfra tager Brand Nubian Stauning Salen på en lydrejse gennem nogle af hip hoppens dyrebareste klassikere. Det hele kulminerer i Slowdown, hvor de godt nok mangler Grand Puba, der efter et par numre forlader scenen, fordi han er “fucked up”. Gran Pu har tidligere været ude af gruppen for at forfølge en solokarriere, så Lord Jamar og Sadat X deler rutineret hans rim, og man må igen konstatere, Brand Nubian er levende legender.

Brand Nu har hverken DJ Sincere eller DJ Alamo med på deres tour, i stedet står den meget energiske DJ Jam bag 1210’erne, og han formår til fulde at løfte opgaven. Både før og efter koncerten sørger han for, at salen koger med alt fra Black Sheep til 50 Cent.

På trods af deres sidste album udkom i 1998, manglede de ingen rutine. Brand Nubian har rappet sammen siden slutningen af 80’erne, og har været knyttet til hip hop kollektivet Native Tongue der bl.a. omfattede De La Soul, Jungle Brothers m.fl., og de viste tydeligt, at de stadig ved hvad det handler om.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af