Kevin Beige – vibeke geni!!

Jeg har tidligere anmeldt Kevin Beiges demo-cd – og var meget begejstret. Det var derfor med høje forventninger jeg gik til koncert med bandet på Stengade 30 på Nørrebro i København. Nogen gange kan man blive slemt skuffet når man går ind til noget med høje forventninger, men det var så absolut ikke tilfældet med Kevin Beige.

Bandets groovy og funky soul nåede langt ud over scenekanten og ramte publikum – og mig – i hjerter og fødder.

Kevin Beiges otte mand leverede en sikker og overbevisende præstation. Materialet er gennemarbejdet og rigtigt godt arrangeret, med mange variationer, der giver god dynamik. Derudover har de skrevet en række numre, der efter min bedste overbevisning har en kvalitet, så de bør præsenteres for en større offentlighed. Jeg vil ikke fremhæve enkelte bandmedlemmer, for jeg synes netop at bandet fremstod som en helhed, og helhedsindtrykket var at de leverede rigtig god musik fremført af sammenspillede musikere, med den rette attitude med et levende og ægte udtryk

Jeg trækker ikke et ord I mig fra min cd-anmeldelse, og vil bare tilføje at det ikke er sidste gang jeg har hørt Kevin Beige, hverken live eller derhjemme, og vil klart anbefale andre med hang til soul at gøre ligeså.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af