Loco Motive

Loco Motive’s demo-CD “The Day Before Tomorrow” indeholder fire melodiske skæringer med inspirationen hentet fra 90’ernes straightforward pop/rock. Guitaren bruges som det bærende element i musikken og rytmesektionen virker fornuftig, omend lidt uinteressant. Titelmelodien “The Day Before Tomorrow” er overbevisende med meningfyldte, gennemtænkte tekster og et iørefaldende omkvæd. Men her stopper begejstringen, idet sangens banalitet skinner igennem og efterlader sig en følelse af manglende sjæl.

Pladen er fyldt med en masse forskellige lyde, effekter og elektroniske tricks – måske for at kompensere for manglen for opfindsomhed, som f.eks. i “Time Race” hvor der er fokuseret på et ekstremt letgenkendeligt omkvæd, i forsøget på at lave et ørehængerhit – men sangen når klimaks ret hurtigt og bandet synes her allerede at være i gang med en ‘neverending story’. Der er simpelthen for lidt overraskelser. Bandet burde droppe alle de fancy effektmaskiner og tænke lidt mere innovativt under akkordsammensætningen og opbygningen af nummeret. Desuden virker det som om, at forsanger Cristophes stemme ikke helt kan bære denne påtaget ‘funkyness’ som både findes i “Time Race” og “Runaways”.

Hvorom alt er, er musikken god som neutral baggrundsmusik til opvaskning, støvsugning eller lidt rengøring. Personlig kunne jeg ikke finde på at høre den af andre grunde.

Loco Motive. 'The Day Before Tomorrow'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af